Nyhet

5 konserter du ikke kan gå glipp av under Tons Of Rock i Halden denne uka

Snart braker det løs ved Fredriksten Festning i Halden - her er våre konsertanbefalinger til årets store tungrockfestival.

Denne uken braker Tons Of Rock nok en gang løs. Fra og med torsdag 23. juni til lørdag 25. juni vil en rekke små og store navn innen den tyngre delen av rocken gjeste Fredriksten Festning i Halden.

For å gjøre det litt enklere for våre lesere å navigere seg gjennom årets festivalprogram har vi valgt å plukke ut fem konserter som du rett og slett ikke kan gå glipp av.

Her er GAFFA-redaksjonens anbefalinger:

Blues Pills: Fort West, 23. juni

Tydelig inspirert av både 60- og 70-tallet, gjester svenskene i det psykedeliske bluesrock-bandet Blues Pills Halden og Tons Of Rock denne uka. 

Det er bare å gjøre seg klar for overdådige gitarsoloer, elleville skrik og hjerteskjærende tekster, for dette er utvilsomt et av dagens mest spennende navn innen rock & roll!

Black Sabbath: Fort West 23. juni

Blant fjorårets største konsertnyheter var beskjeden om at selveste Black Sabbath ville være å se under årets Tons Of Rock

Konserten er et ledd av legendenes aller siste turné, passende døpt "The End". Dette er altså den siste sjansen til å oppleve gudfedrene av hard rock på norsk jord, så her bør man virkelig kjenne sin besøkelsestid!

Alice Cooper: Fort West 24. juni

I over fem tiår har Alice Cooper vært en av de største og mest innflytelsesrike karakterene innen rock. Dermed kan man forvente fans i alle aldre når sjokkrockeren inntar Fredriksten Festnings største scene fredag kveld. 

Västerbron: Tent Stage 25. juni

Nok en svensk gruppe befinner seg blant våre toppvalg til Tons of Rock, nemlig Västerbron. Da de spilte intimkonsert på John Dee tidligere i vår, imponerte de stort med sin frustrasjonsdrevne og følelsesladde punk.

Så dersom du er på utkikk etter en konsert du ikke glemmer med det første, er dette et grådig solid valg!

Amon Amarth: Fort West 25. juni

Amon Amarth har for lengst markert seg som et sabla imponerende live-band, og bør definitivt sjekkes ut når en sjanse som dette byr seg. 

Med vikingfabler forkledd i melodisk dødsmetall, har disse teatralske svenskene opparbeidet seg en massiv låtkatalog som bør kunne tilfredstille ethvert metal-hode.

Hvem ser du mest frem til å oppleve under Tons Of Rock? Legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen.

ANNONCE