Nyhet

Ikke alle er like fascinerte av fenomenet Pokémon Go

"No Pokémon catching up in this b*tch."

Historiene har ikke latt vente på seg i etterdønningene av den enorme suksessen til Pokémon Go. Etter lansering av mobilspillet tidligere denne måneden har det dukket opp historier om fans som går seg vill i letingen etter Pokémon, diverse brukerguider og tårevåte innrømmelser om avhengighet. Servere har krasjet og CNN Money kan melde at Pokémon Go-utvikleren allerede er verdt rundt 31 milliarder kroner.

Siste ut i diskusjonen er ingen ringere enn Rihanna (bildet) som har gjort det klart hva hun mener om fenomenet: ''I don't want to see you catching any Pokémons up in this bitch’’, stadfestet hun til publikum under en konsert i den franske byen Lille som del av artistens ANTI Tour.

Rihanna gjestet nylig Norge. Les vår anmeldelse av konserten i Telenor Arena her.


Superstjernens uttalelse kom i etterkant av en video som har gått varm på nettet det siste døgnet der en fan skjeller ut en annen fan for å fange Pokémon under en av Beyoncés Europa-konserter.

''This b*tch is playing Pokémon! She’s playing Pokémon while Beyoncé’s singing! F*cking Pokémon. Look at where she is! She’s next to the stage. This is the stage and this b*tch is playing Pokémon,'' skriker fanen i frustrasjon mens han veiver kameraet mellom Beyoncé på scenen og publikummeren foran som holder en mobil der Pokémon-spillet lyser opp på skjermen.

Klippet er blant annet publisert i nettavisa Independent.  


Pokémon eller Pokeman?

Det er ikke bare artistene Beyoncé og Rihanna som i det siste har vært nevnt i forbindelse med Pokémon-galskapen. Rapperen El-P, den ene halvdelen av duo-prosjektet Run The Jewels, snekret sammen en egen låt dedikert til Pokémon-renessansen og annonserte i samme sleng remix-konkurranse.

''It's not easy, friends. When i hear pokeman rappin remixes all i feel is the overwhelming desire to pokeman with my entire community,’’ skrev El-P i en tweet i forkant av kroningen av remix-vinneren. Om stavingen av ordet ''pokeman'' er tilsiktet eller ikke kan man jo lure på, men det er ingen tvil om at konkurransen har helt bensin på det allerede gloheite bålet.


Hør pokeman-vinnerbidraget til den skotske grime-produsenten Kip Cozy her:

 


ANNONCE