Nyhet

Programmet til gratisfestivalen Brylarm er offentliggjort

Sivert Høyem, Oslo Ess og Erlend Ropstad er blant artistene som skal underholde publikum på Youngstorget i Oslo 5. mars.

Sivert Høyem (bildet, Oslo Ess, Erlend Ropstad, Hanne Kolstø og OnklP & De Fjerne Slektningene er alle klare for gratisfestivalen Brylarm på Youngstorget i Oslo lørdag 5. mars. Dette er tredje år på rad at gratisfestivalen arrangeres under by:Larm, etter at den i 2013 ble startet av Oslo Ess, som ønsket å sette fokus på arbeidet til Erlik-stiftelsen og skape en møteplass for =Oslo-selgerne og publikum.

— Brylarm for oss er det å kunne invitere og samle alle slags mennesker i Oslo inn under samme tak for én dag, med samhold og musikk som fellesnevner. Strukturelt sett er Brylarm en musikkfestival, men i bunn og grunn dreier det seg om et møte mellom mennesker. Mellom 'mannen i gata' og 'mannen på gata', skriver bandet i en pressemelding i dag.

De siste to årene har arrangementet samlet over 1.000 gjester i teltet på Youngstorget. Festivalen er gratis og arrangeres på dugnad. Alle inntekter går dessuten uavkortet til =Oslo-selgerne.


Varm opp med musikkvideoen til Sleepwalking Man fra Sivert Høyems siste album her:

ANNONCE