Nyhet

Dette var høydepunktene på Trondheim Calling

Våre skribenters favoritter fra den store showcasefestivalen i Trondheim finner du her.

Denne helgen gikk Trondheim Calling av stabelen for sjette år på rad. Med utvidet publikumskapasitet, flere scener og et meget interessant program.

Her er konsertene som blir trukket frem av våre skribenter fra den tre dager lange festivalen:

Biru Baby - Olavshallen - 6. februar


"Blandingen av joik og aggressiv, energisk punkrock slår an, selv om konserten med Biru Baby på forhånd ble spådd å være det mest eksentriske innslaget på årets Trondheim Calling. Med catchy riff og finurlige tekster ga nordlendingene alt og erobret Olavshallen i kveld."

Les hele anmeldelsen her.


Gundelach - Søstrene Karlsen - 6. februar

"Det viser seg også at Spiders er langt fra den eneste godbiten til trioen: Samtlige av kveldens låter var solide verk som ga mersmak, med interessante melodier ispekket forfriskende jammende og improviserende partier. Det hele var faktisk et godt stykke unna den polerte produksjonen på Spiders."

Les hele anmeldelsen her.

Ary - Rockheim - 6. februar


p>

Stortalentet Ary (bildet) stilte på scenen med gjestegitarist Fay Wildhagen og sin produsent for en halvtimes fremføring av nytt materiale. Et tettpakket Rockheim så ut til å like det de hørte og det man på forhånd kanskje hadde trodd skulle bli en introvert forestilling føltes straks veldig sjarmerende takket være tonen mellom Ary og Fay.


Vi har tidligere anmeldt Ary på festival Sørveiv i Kristiansand. Den anmeldelsen kan du lese her.

Dagny - Rockheim 5. februar


"Forventningene lå tungt i luften inne i museumsbygget, men Dagny utviste allerede fra starten av enorm selvsikkerhet og publikumstekke der hun danset rundt på scenen som en ekte popstjerne - backet av gitarist, trommis og bassist."

Les hele anmeldelsen her.


Sauropod - Olavshallen - 6. februar

"Den selvsikre trioen åpner konserten i en litt glissen Olavshall med et brak, og kjører på med et dundrende energinivå idet de pløyer seg gjennom lovende låter med en leken punk-estetikk av typen tidlig 90-tall. Vokalene til Jonas Røyeng og Kamilla Waal utfyller hverandre som Black Francis og Kim Deal, og gjennom deres rå skriking kombinert med et aldri så lite glimt i øyet sendes tankene mang en gang i retning Pixies i løpet av den halvtime lange konserten."

Les hele anmeldelsen her.

Alt vårt innhold fra Trondheim Calling finner du her.


p>
ANNONCE