Nyhet

Comet Kid er på utkikk etter nye talenter

Er du mellom 12 og 18 år og drømmer du om å spille foran 8.000 mennesker? Da bør du lese dette!

Comet Kid (bildet) skal denne sommeren spille tre konserter for unge fans under Kulturfest Tøyen 9. og 10. juni samt Miniøya 11. juni. Det er forventet 8.000 besøkende hver dag, og i den forbindelse har bandet startet opp deres egen talentkonkurranse for unge norske band mellom 12 og 18 år.

Prosjektet har fått navnet Unge Kometer, og påmeldingsfristen er 1. mai. Du kan lese mer om hvordan du deltar i konkurransen på Miniøyas nettsider. Bandet vil selv trekke ut tre verdige vinnere som vil få tilbringe en helg sammen med dem med et kursopplegg bestående av workshops og møter med management og label. Hvert av de tre vinnerbandene får også mulighet til å varme opp for Comet Kid under de tre planlagte konsertene denne helgen.

Bandet kommer selv med følgende kommentar til GAFFA i forbindelse med konkurransen:


— Vi ble med å starte Unge Kometer fordi vi mener det er et vanvittig viktig initiativ! Vi har reist mye rundt med Rikskonsertene og Den Kulturelle Skolesekken og det har vært noen av de mest givende konsertene vi har hatt. Så det ble en naturlig progresjon og starte opp Unge Kometer, skape kontakt med de ungdommene vi allerede har spilt for og få lov å være med og forme den neste generasjonen med dritkule band! Dette blir sykt fett!

Comet Kid har de siste årene bygget seg opp en stor fanbase her til lands. Da GAFFAs lesere skulle stemme over sine favoritter i året som gikk stakk bandet av med to priser - i kategoriene for årets norske album og årets norske gruppe. Bandet slapp nylig også deres tredje album Halley, som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.

Se musikkvideoen til låta When I'm Dead her:

ANNONCE