Nyhet

by:Larm 2016: Over The Trees' 5 anbefalinger

Vi har spurt et knippe artister på by:Larm-programmet om hvilke artister man bør sjekke ut i år.

Vi har bedt et knippe by:Larm artister sette seg ned med programmet til festivalen og trekke frem sine favoritter, fortelle kort om hvorfor de liker dem og dele en låtanbefaling.

Denne mandagen er det Over The Trees' tur. Nå er det kun to dager til by:Larm sparker i gang, og vi teller ned. Ingenting passer vel bedre enn fem anbefalinger fra disse sjarmtrolla da.

Les gjerne by:Larm-anbefalingene fra Great News, Årabrot, Dagny, Lovespeake, Hester V75 og Ary også.


Leonov - Creation

Fordi det er noe av det vakreste og tøffeste norsk musikk har å by på. En skjør vokal møter en uberegnelig vegg av lyd og kontrasten er så fin at deres Creation en lang stund gikk non-stop i headsettet mitt uten at andre låter fikk slippe til i ørene.

Leonov spiller på Mono 3. mars klokken 22:00 og John Dee 5. mars klokken 20:00.

Great News - Diamonds


Catchy som fy og fete fuzz-gitarer. Det er så mange nå om dagen som prøver å høres ut som om de levde for lenge siden uten å være autentiske, men de gutta her høres ut som om de er født i feil tid. Dessuten sier ryktene at de er kule live!


Great News spiller på Uhørt 4. mars klokken 19:30 og Drømmeteltet 5. mars 14:30.

Hajk - Medicine


Ble overbevist med én gang! Deilige gitarer og gitarsolo i 2016! Sigrid sin særegne vokal, progresjoner - alt! Også endelig et band som smiler på bandbildet!

Hajk spiller på Revolver 5. mars klokken 21:30.


Johanan - Holy Spirit

Det er rett og slett utrolig fint, smakfullt og de har utrolig godt arrangerte låter. Kan minne om den dagen da Sufjan Stevens hadde en date med Local Natives på en jazzjam.

Johanan spiller på Verkstedet 4. mars klokken 23:30 og Internasjonalen 5. mars klokken 19:00.

Aiming For Enrike - Munchies


Det galeste, smarteste og noe av det mest rytmisk virtuose vi har sett og hørt i norsk musikk noen gang. Det er musikk som imponerer, provoserer og gir deg en følelse av en anen verden. Tobias og Simen er en musikalsk symbiose, de har ett så tett samspill og tankesett som slår oss i bakken. Dette er noe alle bør få med seg enten man liker støyete musikk eller ei. Støy/pop/prog på steroider. PS: De er sjukt bra live! 


Aiming For Enrike spiller på Revolver 3. mars klokken 23:30 og John Dee 5. mars klokken 22:00.

Hør Over The Trees med låta Garbage Crown:

ANNONCE