Nyhet

Stort slipp med 14 nye band til Tons Of Rock

Slayer, Rob Zombie og Five Finger Death Punch er blant bandene som nå er bekreftet til festivalen i Halden neste sommer.

Arrangørene bak Tons Of Rock stiller med en skikkelig førjulsgave når de slipper 14 nye band til neste års utgave av rockefestivalen i dag. På toppen av dagens slipp troner Slayer (bildet), Five Finger Death Punch, Entombed A.D. og Rob Zombie.

— Av og til kommer julekvelden på forskudd med en skikkelig gavepakke. Og slik føltes det da Slayer takket ja til å spille på Tons Of Rock. For min del startet det hele med albumet Show No Mercy. Et mesterverk som satte dype spor i en ung sognings oppvekst. Katalogen til Slayer er så tullete bra, at det blir meningsløst å kun løfte frem en favoritt. Nå teller jeg bare dager til de skal filleriste Fredriksten Festning, uttaler bookingsjef Jarle Kvåle i en pressemelding fra festivalen.

Slayer har holdt det gående siden 1981, og var sist albumaktuelle i 2015 med albumet Repentless, som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.


I tillegg til Slayer, Five Finger Death Punch, Rob Zombie og Entombed A.D. er også Rotting Christ, Myrkur, Delain, Valentourettes, Anekdoten, Virus, Deathhammer, Black Magic, Dreamarcher og Sibiir tilføyet programmet som begynner å fremstå som noe av en våt drøm for fans av tyngre rock.

Tidligere har blant annet Blink-182, Sabaton, Emperor, Satyricon og Airbourne blitt annonsert til festivalen som går av stabelen i Halden 22. - 24. juni neste år.

Her kan du varme opp med den blodige musikkvideoen til Slayers Pride In Prejudice:

ANNONCE