Nyhet

Slayer gjenforenes

Fire år etter at Slayer avsluttet sin avskjedsturné – og to uker etter at gitarist Kerry King sa at en gjenforening var usannsynlig – kommer thrash metal-legendene tilbake denne høsten for et par festivalopptredener.

Kvartetten – bestående av bassist og vokalist Tom Araya, gitaristene Kerry King og Gary Holt, og trommeslager Paul Bostaph – har så langt booket Chicagos Riot Fest 22. september og Louisvilles Louder Than Life 27. september, melder Revolver. Det vil være Slayers første forestillinger siden deres avskjedsturné i november 2019.

"Ingenting kan sammenlignes med de 90 minuttene vi er på scenen og spiller live, og deler den intense energien med fansen vår, og helt ærlig, vi har savnet det," sa Araya i en uttalelse, mens King la til:

"Har jeg savnet å spille live? Absolutt. Slayer betyr mye for våre fans; de betyr mye for oss. Det vil være fem år siden vi har sett dem."


Slayer er den første akten som ble annonsert for Riot Fest 2024, med resten av lineupen ennå ikke bestemt. Louder Than Life har imidlertid avslørt hele serien for dette året, som inkluderer Judas Priest, Slipknot, The Offspring, Korn, Mötley Crüe, Tom Morello, Anthrax, Mastodon, Sum41 og Evanescence.

"Vi er glade for å kunngjøre at Slayer vil gjenforenes for en uforglemmelig opptreden på Louder Than Life," sa promotor Danny Wimmer i en uttalelse, og fortsetter:

"Jeg var på deres siste show på The Forum i 2019 og har siden jobbet for å bringe dem tilbake til Louder-scenen! Med over 140 band på fem scener, feirer vi vår 10. Louder Than Life med den største lineupen til nå!"


Nyheten om Slayer-gjenforeningen kommer bare uker etter at Kerry King fortalte Rolling Stone at han ikke kunne forestille seg at gruppen skulle gjenforenes med det første.

"Vil Slayer turnere igjen? Jeg er ganske sikker på at det ikke vil skje. Kan Slayer spille et show igjen? Det scenariet kan imidlertid skje," sa King og la til at han ikke hadde snakket med Araya siden forrige konsert.

"Oppsøker jeg det? Nei, jeg forbereder meg bare på å starte solo-karrieren min. Det som skjer, skjer. Men jeg kommer til å gjøre dette i minst ti år til."


ANNONCE