Nyhet

De første artistene til Piknik I Parken 2017 er annonsert

Gundelach, Cass McCombs, Tall Heights og Siv Jakobsen skal spille under den intime festivalen neste sommer.

Tidligere i dag ble det klart at den amerikanske sangeren og låtskriveren Cass McCombs skal gjeste Bergenfest til sommeren. Nå er det slik at fans i Oslo ikke trenger å fortvile over det, han er nemlig også blant de første fire artistene som er bekreftet til Piknik I Parken neste sommer.

I tillegg til McCombs skal Tall Heights, Gundelach og Siv Jakobsen (bildet) opptre på festivalen som arrangeres for fjerde gang i 2017 utenfor Vigeland-museet og Bymuseumet i Oslo.

— Vi er utrolig stolte av årets første PiP-slipp. Det beskriver mye av hvem og hva Piknik i Parken skal være. Vi skal løfte frem nye artister som vi tror på og mener at publikum skal sjekke ut, i kombinasjon med etablerte artister i intime rammer. Gøy å få invitere Gundelach tilbake til parken. Vi har elsket han lenge og satte han før James Blake i 2015. I november solgte han ut Rockefeller og ga ut et fantastisk album tidligere i år. Vi lover nok en helhetlig og uforglemmelig festival med store musikalske opplevelser, god mat og drikke i juni 2017, skriver bookingsjef Stian Pride i en pressemelding.


Datoene for festivalen er 22. - 25. juni.

ANNONCE