Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Broen, Kris Kristofferson og J. P. Harris & The Tough Choices er blant våre sterkeste live-anbefalinger denne uka.

Har høstdepresjonen begynt å krype under huden din allerede? Nettene blir lengre, men det er ikke bare negativt. For du kan jo trekke inn på konsert!

Denne uken byr på et eksperimentelt samarbeid mellom Broen (bildet), ICH BIN N!NTENDO og Invade Ace i tre norske byer, en levende country-legende, og selvfølgelig solide doser norsk rock og hip-hop.

Her er GAFFA-redaksjonens konsertanbefalinger for de neste syv dagene!


Har du tips om konserter som burde vært nevnt i denne spalten kan disse sendes til [email protected].

Dungen: Henie Onstad Kunstsenter, Oslo 1. september

Medlemmene i Dungen ser ut til å være over alt for tiden med sideprosjekter som The Amazing og Amason. Denne kvelden blir det et sjeldent intimt møte med det svenske bandet i senterets studiosal, og vi har troen på at Dungen får mer kontakt med publikum enn de gjorde da vi så dem på den gigantiske H&M-scenen på Primavera i Barcelona tidligere i sommer.


Dungen spiller også på Landmark i Bergen 3. september.

Broen, ICH BIN N!NTENDO og Invader Ace: Hulen, Bergen 1. september


JUNGELEN er et samarbeidsprosjekt mellom Broen, Ich Bin N!ntendo, Invader Ace, tre band fra tre ulike musikalske ytterpunkter som går sammen på scenen for å gi publikum en ganske så annerledes konsertkveld. I fjor spilte de tre bandene sammen for første gang på Ingensteds i Oslo, og nå er det klart for ønskereprise med turnéstart på Hulen i Bergen.

Denne konsertkvelden arrangeres også på Ingensteds i Oslo og Dokkhuset i Trondheim 2. og 3. september.


The Dogs: Rockefeller, Oslo 2. september

Er dere klare for litt ekte rock and roll? Kristopher Schau og hans garasjekompiser i The Dogs kommer til å blåse av taket på Rockefeller denne kvelden. Gutta spiller garasjerock fra øverste hylle og frontpersonen han selv kommer nok til å finne på noe sprell.

Altså en kveld dere ikke bør gå glipp av.

Oral Bee & Da Playboy Foundation: Rockefeller, Oslo 3. september


Nostalgi er det første vi tenker når vi hører Oral Bee, han har holdt på i en evighet, men likevel klarer han å lage liv. Elsket eller hatet, uansett kommer dette til å bli en kveld som får smilebåndet ditt til å rakne. Ekte norsk West Coast-rap, vi gleder oss.


Ta forfesten på Rockefeller denne lørdagen.

Baby In Vain: Samfundet, Trondheim 3. september


Rocketrioen fra København har etter hvert rukket å bli et velkjent navn på norske scener. Tidligere har de imponert på by:Larm og Øyanatt i Oslo, og denne kvelden er det Samfundet i Trondheim som får besøk av de energiske danskene.

Varm opp med musikkvideoen til Martha's View her!


Kris Kristofferson: Konserthuset, Oslo 3. september

Legende er knapt nok et ord som beskriver Kris Kristoffersons innflytelse i musikken godt nok. Han har skrevet låter som Me And Bobby McGee, Sunday Mornin' Comin' Down og Help Me Make It Through The Night. Han er sanger, gitarist, filmskuespiller, og han var medlem i country-supergruppen Highwaymen sammen med Willie Nelson, Johnny Cash og Waylon Jennings.

Ja, denne mannen trenger nesten ikke å introduseres. Vi gleder oss stort til å oppleve ham i Oslo Konserthus denne kvelden.

J. P. Harris & The Tough Choices: Vulkan Arena, Oslo 4. september


Klar for ekte god gammeldags country i ny innpakning? Da bør du innfinne deg på Vulkan Arena denne søndagskvelden. J. P. Harris har med seg den knallfine debutplaten I'll Keep Calling fra 2012 og den to år gamle oppfølgeren Home Is Where The Hurt Is i bagasjen når han gjester hovedstaden.


Dette må jo bare bli fint!

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår!


Full oversikt over programmene på de forskjellige scenene i Norge finner du via GAFFA LIVE.

ANNONCE