Nyhet

Fikk flaske i hodet - nektet å avslutte konserten

Punken var kanskje ikke død likevel?

Det gikk vilt for seg da det engelske post-punkbandet Public Image Ltd. spilte på konsertstedet Blondie i Santiago i Chile søndag kveld. Under konserten ble gruppens vokalist John Lydon (også kjent som Johnny Rotten i Sex Pistols) truffet av en flaske i hodet, noe som fikk blodet til å flyte, og konserten fikk et lite avbrudd, skriver Rata.cl og Pitchfork.

Lydon ropte og tørket blodet vekk med et håndkle, mens bandet og crewet forsøkte å finne den skyldige. Etter et kort øyeblikk sa Lydon dog "Vi fortsetter"" og bandet spilte videre med Lydons hode viklet inn i et håndkle.

Etter konserten skrev Lydon på Twitter: "Glass-angrep i kveld i Chile. Det påvirket ikke resten av publikum. Fet konsert, det lever".


Tilbake i 1996 ble Lydon, den gang i rollen som sanger i gjenforente Sex Pistols, forsøkt truffet av flasker da gruppen spilte på Roskilde Festivals Orange Scene. Den gang avbrøt bandet konserten før tiden grunnet flaskekasterne.

Se et publikumsopptak fra hendelsen i Childe under - og helt neders hele Sex Pistols' 18 minutter korte konsert på Roskilde Festival 1996.


p> — John Lydon Official (@lydonofficial) August 15, 2016

 

ANNONCE