Nyhet

Brødreduoen Morudes slipper sin første singel og musikkvideo

Sjekk ut musikkvideoen til 'Magnet City' her!

Rockeduoen Morudes, bestående av brødrene Amund og Henrik Maarud, beskriver musikken sin som psykedelisk ørkenrock, som blander energisk indierock med blues og psykedelia-elementer i fotsporene til Hendrix, Bombino og Mars Volta. Magnet City, den Erlend Mokkelbost-produserte førstesingelen fra det kommende debutalbumet viser tydelig at brødrene har ambisjoner om å dra det rocka lydbildet sitt enda lenger.

Singelen er innspilt live i studio, og for Morudes er spontanitet og galskap viktige ingredienser.

— Jeg syns at folk får for lite kjeft for å legge for lite galskap i musikken og fremførelsen. Vi lever i en musikalsk kosekrok i musikknorge i dag. Er folk i ferd med å glemme hvordan det låter av en høy gitarforsterker? Energien tar tak i deg og musikken blir til i et tredje rom mellom mennesker. Det kreves watt, svette og å tørre å mentalt stupe fra 10'ern. Musikk skal ikke være for trygt og av og til skal det gå galt, uttaler Amund Maarud til GAFFA i forbindelse med låtslippet.


Brødreduoen spiller på flere festivaler denne sommeren, og til høsten blir det lanseringsturné Norge rundt når debutalbumet endelig slippes.

I mellomtiden kan du sjekke ut musikkvideoen til Magnet City her:


ANNONCE