Nyhet

Se hvem som opptrer på Kygos egen festival i Bergen

Artistlisten til endagsfestivalen Cloud Nine Festival ble endelig annonsert i dag.

I dag er artistlisten til Kygos egen festival på Bergenhus Festning i hjembyen Bergen offentliggjort. Cloud Nine Festival går av stabelen 20. august og kan by på mange av artistene Kygo har samarbeidet med de siste årene.

Matt Corby, som i forrige måned ble anmeldt til seks stjerner her i GAFFA da han ga konsert på Rockefeller i Oslo, står på plakaten sammen med Labrynth, James Vincent McMorrow, Conrad Sewell, TEEMID, Filous og det nye norske stjerneskuddet Sonny Alven.

— Å arrangere en festival er noe jeg har tenkt på lenge, og jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å gjøre det enn i Bergen. Cloud Nine Festival skjer i august, og med en variert lineup som kommer snart, blir det forhåpentligvis noe for enhver smak. Jeg er spent og gleder meg veldig, og håper så mange som mulig har lyst til å være en del av denne éndagsfestivalen, sa Kygo selv om det nye prosjektet da planene ble lansert i januar.


Ifølge medarrangør Bergen Live er det kun noen få hundre billetter igjen til Cloud Nine Festival på nåværende tidspunkt.

Les mer om Cloud Nine Festival i GAFFAs Festivalguide.


ANNONCE