Nyhet

Ranglerock med komplett festivalprogram

Spidergawd, Erlend Ropstad og Gold Celeste blant artistene som ble sluppet i dag.

I dag kan Ranglerock annonsere den siste puljen med artister som vil gjeste årets utgave av festivalen. Denne arrangeres på Bryne 8. og 9. juli.

Blant dagens nye navn er viseartisten Erlend Ropstad, de finske punkerne Teksti-TV 666, den svenske kunstpunkduoen Vulkano og den trønderske psychpopgruppa Gold Celeste.

I tillegg kan Ranglerock bekrefte at selveste Spidergawd (bildet) vil gjeste årets arrangement, et band festivalen selv omtaler som det største og kanskje mest kjente av de seneste tilskuddene på rockefronten. 


Ikke rart, da Spidergawd for lengst har bemerket seg som et knallsterkt band både på plate og live. Da de gjestet fjorårets Roskilde Festival hadde vår anmelder kun positive ord å si om bluesrockerne:

"De fire trønderne imponerte med sitt høye energinivå så tidlig på dagen. De er jo tross alt gamle rockere, som antagelig trives best under kveldssolen. Det lyste spilleglede av ansiktene deres og denne gleden forplantet seg fort til et publikum som, selv om de ikke tok helt av, viste sin takknemlighet under hele settet.”

Fra tidligere av er artister og band som Sondre Lerche, Honningbarna, Unnveig Aas, Tusmørke, ARY og Carl Louis bekreftet til Ranglerock.


En rekke sjangere representeres altså ved festivalen, og det bør dermed være noe som passer for enhver smak. Les mer om Ranglerock via arrangementets hjemmesider.

Under kan du varme opp til festivalsommeren med Spidergawd-låta Empty Rooms.


ANNONCE