Nyhet

Opptrer på Spellemannprisen

GAFFA.no - alt om musikk.

Nå røper Spellemann de fire første artistene som skal opptre under prisutdelingen 25. februar – og det er Hkeem, Dagny, Gurls og Erlend Ropstad.

Den fremadstormende jazztrioen Gurls (bildet) skal nå gjøre seg gjeldende på TV-skjermen. De trår til med sin egen, smått selvironiske låt Syngedame, og sier de gleder seg:

— Vi synes det er vanvittig gøy å få være med på denne kvelden der norsk musikkbransje hylles. Det er også veldig kult at Spellemann velger å synliggjøre smalere sjangre. Musikk-Norge har så mye mer å by på enn det folk flest blir eksponert for til daglig, heter det fra trioen, som består av Rohey Taalah, Hanna Paulsberg og Ellen Andrea Wang.


LES OGSÅ: Stort intervju med Gurls.

Mens Taalah er Spellemannsnominert med bandet Rohey i klassen for beste nykommer, er Wang nominert i jazzklassen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Erlend Ropstad kan skilte med to nominasjoner i kjølvannet av fjerdeskiven, og kan vise til fire nominasjoner for sine foregående tre utgivelser. Dette er første gang han står på Spellemannscenen som artist.

— Helt fra jeg var liten har Spellemannshowet vært årets TV-begivenhet, den store tv-kvelden. Virkelig en ære å få være med og opptre der, sier Ropstad.


LES OGSÅ: Ville slutte med musikk - så kom gjennombruddet.

Hkeem, også han dobbeltnominert, stiller på scenen ett år etter gjennombruddet og lover å levere «et fantastisk show» når han synger Ghettoparasitt.

— Den låten jeg skal opptre med betyr så mye for meg og andre mennesker,


Dagny er nominert i kategorien Året låt med Wearing Nothing og sier hun tror det blir veldig gøy å få spille.

(©NTB)

ANNONCE