Nyhet

Kritikerrost sørlending slipper nytt album

GAFFA.no - alt om musikk.

I en pressemelding annonserte i dag venndølingen Erlend Ropstad at han på nyåret kommer med nytt album. — Litt større, litt bedre, men som sagt, all jobben gjenstår egentlig.

Sørlendingen utga i fjor det kritikerroste albumet Alt Som Har Hendt. En plate som ble dobbelt Spellemann-nominert, og fikk strålende kritikk, deriblant fra oss i GAFFA, som belønnet verket med fem stjerner.

Bare 14 måneder på ettertid kommer det Ropstad selv beskriver som en videreutvikling av sitt prosjekt om å skrive «dødspersonlige greier som handler om alle andre».


LES OGSÅ: Her er programmet til Øyas klubbdag.

I forbindelse med albumet, som har fått tittelen Brenn Siste Brevet, kommer Ropstad til Oslo og Rockefeller, hvor det blir releasekonsert fredag 8. februar 2019. Den første i rekken av en rekke konserter for Ropstad og bandet hans, De Rotløse.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Studioarbeidet har så vidt begynt, men låtene er på plass. På blokka. Og noen demoer. I en kommentar til GAFFA.no skriver Ropstad at Brenn Siste Brevet trolig blir litt mer utadvendt rock enn tidligere. Helt sikker er han samtidig ikke, og han forteller at all jobben egentlig gjenstår:


— Så vi får se.


LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Jay-Z og Beyoncé.

Da GAFFA bedømte Alt Som Har Hendt ble man anbefalt å finne et rom, lukke døren og slippe Erlend inn. La hans ord og toner være det de er ment til å være - nakne, ærlige og vakre.

På nyåret blir Oslos storstue, Rockefeller, forhåpentligvis dette rommet.


ANNONCE