Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Marit Larsen, Blind Idiot God og Ty Dolla $ign er blant våre sterkeste live-anbefalinger denne uken.

Ny uke, nye konsertmuligheter, som vi sier her i GAFFA-redaksjonen.

Denne uka kan man blant annet oppleve intime singer/songwriter-stunder med Marit Larsen (bildet) i Bergen, Kristiansand og Oslo. Man kan sjekke ut undergrunnsheltene i Blind God Idiot som gjester hele fire norske byer eller nyte frisk ny hiphop fra Ty Dolla $ign.

Og da har vi ikke en gang nevnt at det nye pophåpet Julie Bergan spiller på John Dee eller at landets største popstjerner gjennom tidene, A-ha, skal gjøre sine siste konserter på Cast In Steel-turnéen.


Har du tips om konserter som burde vært nevnt i denne spalten kan disse sendes til [email protected].

Marit Larsen: Lille Ole Bull, Bergen 26. april

Det blir intimt når Marit Larsen turnerer i kjølvannet av hennes ferske utgivelse Joni Was Right, som ble tildelt fire stjerner her i GAFFA. Tirsdag spiller hun i kjelleren på Ole Bull Scene, og er klar for å fortrylle de oppmøtte med sanger fra hele sin solokarriere. Vi gleder oss!


Marit Larsen spiller også på Håndverkeren i Kristiansand og Grefsenkollen i Oslo denne uka.

Blind Idiot God: BrukBar/Blæst, Trondheim 27. april


Med en blanding av punk, støyrock, funk, dub og metal gjorde Blind Idiot seg først bemerket i undergrunnen da de slapp deres selvtitulerte album på SST Records i 1987. To studioalbum senere gikk gruppen fra hverandre, men heldigvis for de av oss som ikke fikk sett dem i storhetstiden har de klart å jobbe ut en fjerde skive, fjorårets Before Ever After. Og denne uka kan de oppleves i hele fire norske byer!

Blind Idiot God spiller nemlig også i Oslo på Pokalen (Vulkan Arena) 28. april, Hulen i Bergen 29. april og Folken i Stavanger 30. april.


Ty Dolla $ign: Sentrum Scene, Oslo 27. april

Han har samarbeidet med både Wiz Khalifa, Kendrick Lamar, Future og Fetty Wap for å nevne noen, men Ty Dolla $ign er også stjerne i sin egen rett. Både EP-en Beach House fra 2014 og fjorårets debutalbum Free TC kan sees på som soleklare beviser på nettopp dette.

Er du gira på litt frisk hiphop og r&b bør du kjenne din besøkelsestid når Ty Dolla $ign spiller i Oslo denne onsdagskvelden.

Julie Bergan: John Dee, Oslo 29. april


p>

Javisst har Julie Bergan gjort suksess med sine singelutspill All Hours og I Kinda Like It det siste året, men hvordan er hun egentlig på scenen?


Det kan du finne ut av om du tar turen på John Dee i slutten av uka!

A-ha: Oslo Spektrum, Oslo 30. april og 1. mai


Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar-Savoy har sammen stått for størsteparten av landets pop-bragder utenlands, og avslutter nå turnéen de har vært ute på i kjølvannet av fjorårets comeback-album Cast In Steel med konserter i Oslos storstue Spektrum.

Trioen spiller også en tredje konsert i Spektrum 3. mai, med spesiell scenografi signert Void, før de avslutter turnéen med konserter i Stavanger og Bergen 6. og 7. mai.


Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår!

Full oversikt over programmene på de forskjellige scenene i Norge finner du via GAFFA LIVE.

ANNONCE