Nyhet

Video: Unknown Mortal Orchestra viser nåtidens lidelser

Bandet har en ny musikkvideo ute til låten 'Cant' Keep Checking My Phone'.

Det eksperimentelle bandet Unknown Mortal Orchestra er ute med musikkvideo til låta Can't Keep Checking My Phone.

I videoen presenterer gruppen forskjellige fenomener og lidelser. Regissør Dimitri Basl forteller at "Can't Keep Checking My Phone er så full av lyder og dens tekst er så flyktig, så jeg bestemte meg for at én idé ikke ville være rettferdig overfor låta. Min innfallsvinkel var å presentere flere idéer, som om de var et sett bildekort, som "Mars Attacks", som har en kort beskrivelse i selskap av en illustrasjon. I dette tilfellet forteller kortene om merkelige hendelser, syndromer og fenomener."

Noen av disse syndromene og fenomenene er ondartet sum, Capgras syndrom (der du tror at en av dine nærmeste er blitt erstattet med en klone), kryptozoologi (beskjeftigelse med mytologiske eller utdøde dyr, hvis eksistens ikke er dokumentert) og guddommelig inngripen.


Musikalsk er noen av gruppens sterkeste psykedelia-elementer fra tidligere utgivelser kuttet ned til fordel for en leken synth og hurtig perkusjon. Låta er hentet fra albumet Multi-Love som kom ut tidligere i år. Albumet ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA.

Her kan du se musikkvideoen til Can't Keep Checking My Phone:


ANNONCE