Nyhet

Norsk favoritt til NorthSide 2016

Den danske festivalen byr på flere store internasjonale navn.

I går ble Lukas Graham annonsert til danske NorthSide Festival 2016. Og nå er ytterligere fem navn avslørt til neste års festival.

De fem nye navnene er den amerikanske multiinstrumentalisten Beck, indie-rockerne i Unknown Mortal Orchestra, den danske rapgruppen Malk de Koijn, post-punkerne i The Minds of 99 og norske Bernhoft.

Bernhoft slapp sitt siste album, Islander, i fjor vår. Vår anmelder ga utgivelsen hele seks stjerner og skrev blant annet: "Han viser at det går an å være rocka og kul uten å være høylytt og bråkete. […] Dette er ren klasse!"


De som håper på å få se Beck på norsk jord igjen til sommeren blir dessverre skuffet. Dette blir nemlig den eneste skandinaviske konserten for den amerikanske verdensstjernen, som headlinet sommerens Øyafestival i Oslo. Beck jobber nå med sitt 13. studioalbum. Platens førstesingel, Dreams, er allerede sluppet, og alt tyder på at det slippes et fyrverkeri av et album til neste år.

NorthSide 2016 arrangeres i Ådalen ved Aarhus fra 17. til 19. juni. Billetter til festivalen kan kjøpes via NorthSides nettsider.

Hør Bernhoft med låta Come Around her:

ANNONCE