Nyhet

Se trailer: Suedes kommende album blir filmatisert

Utgivelsesdatoen til 'Night Thoughts' er endelig annonsert.

Britene i Suede har offentliggjort slippdatoen til deres kommende album, Night Thoughts. Platen vil nå hyllene 22. januar 2016. I tillegg til albumet, vil det også slippes en tilhørende film.

Regissør Roger Sargent forklarer forholdet sitt til bandet slik: "Suede og jeg har krysset hverandres veier flere ganger i løpet av årene. Jeg snek meg inn på scenen deres under Glastonbury i 1993 for å ta bilder til NME… Senere ble jeg spurt direkte om å ta bilder til albumene deres." 

Nå har fotografen gått mer filmatisk til verks og kommet med ideen om å lage en film til bandets kommende album. Låtene på platen til Suede er preget av kjent tematikk, som for eksempel liv, død, kjærlighet, smerte og fortvilelse. Dette har dermed vært utgangspunktet til prosjektet.


Filmen starter med at man får se en mann drukne. Mens han kjemper for livet sitt forsøker han å finne ut hva han gjort for å havne i nettopp denne situasjonen. 

Rockegruppen avholder verdenspremiere på både film og album, henholdsvis den 13. og 14. november ved Roundhouse i London. Her skal de spille hele platen med filmen snurrende i bakgrunnen.

Se traileren til Night Thoughts her:

ANNONCE