Nyhet

Hør den nye James Bond-låten til Sam Smith

Endelig er den her!

For noen uker siden ble det offisielt bekreftet at Sam Smith (bildet) hadde spilt inn den neste James Bond-låten. I dag tidlig hadde låten endelig premiere på The Radio 1 Breakfast Show.

— Jeg er så lettet over å endelig kunne snakke om det. Dette har vært mitt hemmelige oppdrag. Jeg ble kalt inn på kontoret til Barbara Broccoli og Sam Mendes (henholdsvis produsent og regissør på den kommende Bond-filmen 'Spectre'. red. anm.) og de ga meg manuset, jeg leste det... og de sa 'prøv å skrive en låt'. Det er den kjappeste låten jeg noengang har skrevet. Det tok meg 20 minutter - og de elsket det. Jeg elsker denne sangen selv, sa Smith til programlederen Nick Grimshaw.

Hør Writing's On The Wall her (krever Spotify-abonnement):

'Spectre' er den 24. filmen i Bond-serien, og den fjerde med Daniel Craig i rollen som den hemmelige britiske agenten James Bond. Filmen får premiere i neste måned.

GAFFA var på plass da Sam Smith spilte på Lollapalooza Berlin tidligere denne måneden. Vi fikk ikke høre Writing's On The Wall, men den britiske sangeren sjarmerte likevel vår anmelder.

ANNONCE