Nyhet

Sam Smith norgesdebuterer neste år

GAFFA.no - alt om musikk.

Sam Smith kommer til Norge 23. april neste år, og det er Telenor Arena utenfor Oslo som får besøk av den britiske stjernestemmen.

— Vi er enormt stolte over å presentere Sam Smith til det norske publikummet for aller første gang, sier Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i Atomic Soul, og lover «et magisk sceneshow og en svært imponerende samling med låter» når briten entrer scenen.

LES OGSÅ: Første slipp fra Tons Of Rock annonsert.


Sam Smith (25) slipper sitt nye – og andre – album, The Thrill Of It, 3. november, noe Vaughan tror «blir et av årets aller beste».

Artikkelen fortsetter under videoen.


Briten gjorde sin debut for litt over tre år siden, og har ifølge pressemeldingen siden solgt over 12,5 millioner plater, blitt en av verdens mest strømmede artister på Spotify, vunnet Oscar- og Golden Globe-statuetter for sitt bidrag til James Bond-filmserien med sangen Writings On The Wall, og mottatt tre Brit Awards og fire Grammys for sitt debutalbum In The Lonely Hour, som kom i 2015.

LES OGSÅ: «En innovatør på sitt felt».

Men han var å høre allerede i 2013 med låten Latch, gjort sammen med Disclosure, før han fulgte på med Naughty Boys og hiten La La La samme år.


På albumdebuten fikk han store hitlåter i Stay With Me og Lay Me Down.

Fra andrealbumet ble førstesingelen Too Good At Goodbyes sluppet i september og gikk rett på førsteplass på hitlistene – og er dermed Smiths sjette listetopper.

(©NTB)


ANNONCE