Nyhet

Omtaler seg selv som «sinnssykt singel»

GAFFA.no - alt om musikk.

Sam Smith sier han er så alene på livets landevei at han tyr til den typen karakteristikk.

Og samtidig slipper den britiske sangeren ny singel – kalt Too Good at Goodbyes. Det er derfor han letter på hjertet om sivilstatusen i et intervju med Beats 1-programleder Zane Lowe.

LES OGSÅ: Sigrid avlyser turné.


— Sangen handler om meg og et forhold som jeg var i, sier Sam Smith, ifølge People. Det er ikke første gang han synger ut om ensomheten:

Debutalbumet In the Lonely Hour fra 2014 var gjennomsyret av samme tematikk, og Smith kalte det «en dagbok fra en ensom 21-åring». Nå er andrealbumet underveis, og bedre er det ikke blitt.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Jeg er veldig, veldig singel. Jeg tror jeg er enda mer singel enn jeg var da jeg slapp In the Lonely Hour, så jeg er sinnssykt singel, sier Sam Smith, som sier den nye platen handler om ham selv og noe han har vært gjennom.


— Jeg føler at jeg er klar for noe mer positivt, mer enn jeg var før. Det jeg har vært gjennom det siste året når det gjelder forhold har gjort meg mye sterkere, og jeg føler at jeg har lært noen lekser.


LES OGSÅ: Chester Benningtons enke deler bilde av familien.

Men helt selvbiografisk er ikke Smiths kommende langspiller, som kommer i tide før jul, understreker han.

— Det er omtrent fire sanger om meg, og resten handler om andre ting og forskjellige mennesker i livet mitt og det de har vært gjennom.


(©NTB)

ANNONCE