Nyhet

Röyksopp til Oslo Spektrum - med Todd Terje som special guest

Det er duket for en skikkelig fest i hovedstadens konsertstorstue før jul.

Röyksopp har headlinet en rekke store norske festivaler i 2015, og nå avslutter de et stort konsertår med opptredener i Stavanger og Oslo. I Oslo skal elektronikaduoen også ha med seg Todd Terje som gjest når de entrer scenen i Oslo Spektrum 12. desember.

— 2015 har vært et bra år for oss; glade feststemte og lydhøre mennesker har tatt imot oss overalt vi har opptrådt. I en blanding av takknemlighet og lykkerus tenker vi at det er på sin plass å avrunde året med en stor fest i Stavanger og Oslo! I Oslo Spektrum har vi også teamet oss opp med den fantastiske Todd Terje, og sammen vil vi by på en helaften med elegante beats, smektende harmonier og der tilhørende eufori. Vi vil også gi det hele et tilsnitt av jul, og vi har en intensjon om å utsmykke toalettene med marsipan, rosiner og gløgg. Vi håper å kunne dele ut fire nek, som publikum fritt kan disponere under konserten. Det vil også bli gitt mulighet til å fotografere rosinene, uttaler Svein Berge i en pressemelding fra plateselskapet Warner Music.

Vi fikk med oss konserten til Röyksopp på Sverresborg Arena i Trondheim tidligere i sommer. Du kan lese anmeldelse av konserten her.

Röyksopp spiller i DNB Arena i Stavanger 11. desember og i Oslo Spektrum dagen etter. Billetter til konserten i Stavanger er i salg 13. oktober klokken 09.00, mens billettsalget til Oslo-konserten starter allerede 8. oktober klokken 09.00.

Du finner som vanlig billetter via GAFFA LIVE.

ANNONCE