Nyhet

4 kjappe med singelaktuelle Julie Bergan

Stjerneskuddet er endelig tilbake med singelen 'All Hours'. Vi har snakket med hovedpersonen selv.

Det har vært relativt stille rundt Julie Bergan (bildet) etter at hun for alvor gjorde seg bemerket med singelen Younger tidlig i 2014. Den 21 år gamle sangerinnen og låtskriveren fra Skien har tatt en liten pause fra rampelyset, men denne uka er ventetiden endelig over.

Låta All Hours slippes i alle kanaler i morgen, men kan allerede nå sjekkes ut på Spotify, hvor den gikk rett inn på 27. plass på listen over de mest spilte låtene i Norge.

Vi tok en kjapp prat med Bergan i anledning singelslippet.


Grattis med ny singel! Hva er dine tanker bak 'All Hours'?

- Meningen eller handlingen i låten er at man gjerne vil være så nært det er mulig å være noen, til alle tider. Man vil gjerne vise hvor mye man bryr seg og er glad i noen, og får rett og slett ikke nok! Den kan jo tolkes som den vil, men den er også relativt konkret lyrisk sett.

Det er stund siden vi hørte fra deg nå. Hva har du bedrevet tiden med siden sist?


- Oh! Det er ganske mye. Har vært masse på reisefot, og fått muligheten til å jobbe med ekstremt mange talentfulle produsenter og låtskrivere i forskjellige land. Har funnet ut mer om meg selv, og meg selv som musiker. Hvilken retning jeg vil gå med musikken, eller i alle fall hvor jeg ønsker å starte nå. Har også danset masse, øvd på piano, hengt ut med venner, fått nye bekjentskaper og spist sjukt mye speltlomper. Haha.

Du har tidligere samarbeidet med Astrid S på Kim Cesarion-coveret Undressed. Hvilken artist drømmer du om å samarbeide med mest i hele verden?

- Jeg er en fangirl uten like, og kunne tenkt meg å jobbe med så utrolig mange forskjellige. Meeeen, hvis jeg skal plukke ut en (eller noen), så ville det kanskje vært Chris Brown. Vært blodfan siden jeg var elleve år. Kunne også veldig gjerne tenkt meg å skrive med Tove Lo. Så må jeg ikke glemme Arif da! Om jeg ikke husker helt feil har jeg vært på 13 av konsertene hans nå, og har planer om å fortsette i samme sporet.


Hva er planene fremover?

- Nå er jeg bare superspent på å reise mer, lære mer og vise folka i Norge (og verden) at jeg elsker å drive med dette. Håper jo også så klart at det kommer til å gå bra med musikken jeg gir ut, for det er mye nye tunes på vei. Har veldig store planer, og velger å drømme stort og ha troen på at det faktisk kommer til å skje! Det er jo ingen som kommer til å tro på meg dersom jeg ikke tror på meg selv.

Hør All Hours her (krever Spotify-bruker) allerede nå:

ANNONCE