Nyhet

Julie Bergan raser mot tilbud om operasjonssponsing

GAFFA.no - alt om musikk.

I en oppdatering på Instagram går den norske artisten hardt ut mot virksomheter som tilbyr offentlige personer tilbud på kroppslige inngrep.

«Folk må seriøst slutte å tilby offentlige personer/influencere tilbud eller spons på operasjoner», skriver Julie Bergan på bildedelingstjenesten.

Hun er en av flere norske offentlige personer som er blitt tilbudt sponsing av operasjoner. Det svenske influencer- og marketingbyrået som har henvendt seg til Bergan skilter med samarbeid med etablerte klinikker, og ser etter potensielle «samarbeidspartnere» som ønsker å legge seg under kniven.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Phoenix på Bergenfest.

I sin egen Instagram-post reagerer popstjernen med at henvendelsen ikke er godt for noe.

— Det er hvordan du behandler deg selv og menneskene rundt deg som avgjør om man har det bra eller ikke, skriver hun blant annet. Les hele meldingen til Bergan nedenfor.


Artikkelen fortsetter under bildet.

 

Folk må seriøst slutte å tilby offentlige profiler/influencers tilbud eller spons på operasjoner... Om det er noe jeg ikke er fornøyd med, så er det for søren tankegangen min jeg må jobbe med!! Ikke OPERERE MEG???? Det er jo ikke godt for noe. Verken selvtilliten, selvfølelsen eller lommeboken min. Det er hvordan du behandler deg selv og menneskene rundt deg som avgjør om man har det bra eller ikke. Jeg vet jeg bare kan snakke fra mitt perspektiv, men det er ikke EN eneste gang jeg har blitt «lykkelig» kun basert på hvordan jeg ser ut. Lykke har kommet av mestringsfølelse, ambisjoner, drømmer, hardt arbeid, gode relasjoner, fine opplevelser og rett og slett bare over hvor privilegert og heldig jeg er som får ha så mange fantastiske mennesker rundt meg, får jobbe med det jeg elsker mest og det faktum at jeg bor i en av verdens tryggeste land! Jeg BER dere: Plis prøv heller å fokusere på og være et godt menneske som både DU og de rundt deg er glad i! Spre glede og gjør ting som får deg til å føle deg BRA. Det er dine gode egenskaper og arbeidsmoral som vil ta deg steder. Ikke hvordan du ser ut! På bildet ser du forresten meg og mamma. Hun gjør meg lykkelig hver eneste dag, for hun elsker og setter pris på meg AKKURAT som jeg er

Et innlegg delt av JULIE BERGAN (@juliebergan)


Innlegget til Bergan, som i skrivende stund er likt over 10.000 ganger, og kommentert godt over 250 ganger, møter bred støtte både fra fans og artistkollegaer. Blant annet fra forfatter Linnéa Myhre, som også har fått tilbud om et samarbeid med en plastikk-klinikk. Myhre har også publisert henvendelsen på bildedelingstjenesten.

Både Bergan og Myhre har imidlertid valgt å anonymisere avsenderen. Stortinget har nylig vedtatt to vedtak mot kroppspress, som omhandler regulering av injeksjonsbransjen og hvordan de har mulighet til å markedsføre seg.


LES OGSÅ: Kygo samarbeider med et av verdens største band.

Overfor Min Mote sier Bergan at hun ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

ANNONCE