Nyhet

Britisk popstjerne hyller norsk artist

Nok en gang viser Sam Smith sin kjærlighet for Maria Mena.

Det har gått en stund siden sist vi hørte ny musikk fra Maria Mena (bildet), nærmere bestemt i 2013 med låta I Always Liked That. Men nå er ventetiden snart over, noe popstjernen Sam Smith er med på å dele med sine 5,7 millioner følgere på Instagram:

"Maria har selv sendt meg sitt nye album!! Jeg er et gråtende vrak. Dette er terapien og sjelen min. Eurgh. Jeg forguder dette så mye Låt nr. 1 - er favoritten min, Maria", skriver han til sine mange følgere verden over.

Albumet har fått navnet Growing Pains, og førstesingelen I Don't Wanna See You With Her er allerede ute.

Det er heller ikke første gangen briten skryter av den norske artisten. I tillegg til flere innlegg på sosiale medier med jevne mellomrom og i et intervju med GAFFA i fjor vår, nevnte artisten også Maria Mena i et intervju med britiske Q-Magazine da han fikk spørsmål om hvilke album som hadde forandret livet hans. Da svarte han Maria Menas Cause And Effect fra 2008.

Growing Pains er ute fra 4. desember. Utenom Marias album, kommer nok julelåten hennes Home For Christmas til å spilles på repeat i løpet av desembermåneden for mange.

Se musikkvideoen til I Don't Wanna See You With Her her:


ANNONCE