Nyhet

Angriper justisministeren i ny musikkvideo

Karpe Diem er tilbake!

Karpe Diem (bildet) har den siste tiden teaset et nytt prosjekt via sosiale medier. I dag kan noe av sløret løftes da tre nye musikkvideoer hadde premiere gjennom VG.

De tre låtene heter Hvite Menn Som Pusher 50, Au Pair og Lett Å Være Rebell I Kjellerleiligheten Din. I sistnevnte angripes både justisminister Anders Anundsen og de generelle hatytringene som har satt sitt preg på debatten rundt flyktningekrisen den siste tiden.

Anundsen har sikkert en tøff jobb. Men gitt arbeidsbeskrivelsen hans er det hans navn som dukker opp i hodet når man snakker om disse tingene. Problemene vi står i nå, flyktningkrisen og asylbarna som ble sendt hjem, jeg er nok ikke den eneste som synes det kunne vært håndtert bedre. Jobben min er å skrike ut disse følelsene, sier den ene halvdelen av duoen Chirag Rashmikant Patel til VG i forbindelse med musikkvideopremierene.


Ifølge en pressemelding fra Little Big Sister vil Karpe Diem slippe de tre singlene offisielt i morgen. Låtene er en del av deres nye prosjekt Heisann Montebello.

For kort tid siden annonserte Karpe Diem også en stor norgesturné som tar dem innom 20 byer og tettsteder denne vinteren.

Musikkvideoene til Hvite Menn Som Pusher 50, Au Pair og Lett Å Være Rebell I Kjellerleiligheten Din ser du hos VG.


ANNONCE