Nyhet

Slipknot-gitarist dolket i bakhodet

Den 41 år gamle gitaristen pådro seg alvorlige skader i en knivkamp med sin bror.

Slipknot-gitarist Mick Thomson (bildet) pådro seg alvorlige skader i en knivkamp med sin brør, Andrew, tidlig i går. De ble begge kjørt i ambulanse til nærmeste sykehus, men skal være utenfor livsfare.

Ifølge amerikanske medier var begge brødrene beruset da de kom i krangel. En krangel som endte i fullt slagsmål foran Mick Thomsons hus i Clive, Iowa. Den 41 år gamle gitaristen ble stukket i bakhodet med en kniv, men ifølge Slipknots manager får dette ingen konsekvenser for bandets turnéplaner.

Slipknot besøkte Oslo Spektrum for en måned siden, og fikk den gang gode anmeldelser i de fleste norske aviser og magasiner. Her i GAFFA ble konserten belønnet med fem stjerner, og vår anmelder skrev blant annet:


"For det er mye kommunikasjon, både under og mellom låtene. Den musikalske jobben Corey Taylor gjør er vel så bra som sjarmen og takknemmeligheten han viser publikum. Han må jobbe minimalt for velviljen – han har rett og slett stålkontroll på fansen (også kalt 'maggots'), som adlyder hver minste ordre. Under eldre låter som My Plague og The Heretic Anthem, så vel som de ferskere The Devil in I og The Negative One, sitter alt som det skal – både musikalsk, stemningsmessig og kanskje først og fremst vokalmessig."

Under konserten ble det også sagt fra scenen at bandet ville vende tilbake til Norge i sommer, noe som ennå ikke er bekreftet av noen norske festivalarrangører.


ANNONCE