Nyhet

M.I.A. deler ny låt

'Can See Can Do' er det første vi hører fra artisten på nesten to år.

M.I.A. (bildet) hintet før helgen om at hun ville dele en ny låt med tittelen All My People, ifølge Pitchfork. Og en ny låt ble det, men ikke All My People.

Can See Can Do ble derimot sluppet via artistens egen SoundCloud-profil, og er det første vi hører fra M.I.A. siden 2013-albumet Matangi. Du kan høre låten i bunnen av artikkelen.

Den britiske artisten med røtter fra Sri Lanka spilte på Hovefestivalen i fjor sommer. Vår utsendte skribent var svært fornøyd med konserten og skrev blant annet følgende.

You're In Trubble Bubble, fulgt av den fornøyelig hardtslående og allsangskapende Paper Plans (All I Wanna Do Is 'Bang Bang' And Take Your Money) før hun heftig nok avsluttet det hele med Bad Girls. Disse var åpenbart bedre kjente for et publikum som til da hadde danset seg gode og varme, uavhengig av om flere av de foregående for mange nok var for nytt materiale til at det hadde festet seg før M.I.A. laget denne festen av en festivalkonsert. Og med det viste at hun fortsatt kan sies å være den råeste dama innen både egen og de fleste andre rappende dance-sjangre.

Les hele anmeldelsen her.

Hør Can See Can Do her:

ANNONCE