Nyhet

Jay Z, Beyoncé, Daft Punk med flere lanserer Tidal

Den nye strømmetjenesten har fått noen mektige medeiere.

De siste dagene har ryktene svirret om at noen av verdens største stjerner kunne være på vei bort fra Spotify etter en nesten unison hyllest av den nye konkurrenten Tidal, opprinnelig norske WiMP, blant artister som Coldplay, Nicki Minaj, Madonna og Daft Punk på nettet.

I går kveld norsk tid holdt den nye eieren av tjenesten Jay Z et offisielt arrangement i New York hvor Beyoncé, Rihanna, Kanye West, Usher, Madonna og Alicia Keys var til stede, og her ble det avslørt at de alle er medeiere av tjenesten. Etter en tale fra Keys underskrev de en erklæring.

I forkant av lanseringsarrangementet var også en promoteringsvideo blitt utsendt på sosiale medier, hvor flere av de store stjernene medvirker. Følgeteksten lyder: "Welcome to the beginning of a new era. Experience the difference. #TIDALforALL". Du kan se videoen via YouTube i bunnen av artikkelen.


Nå har det dukket opp flere godsaker på Tidals offisielle nettsted, inkludert den første tv-opptredenen til The White Stripes noensinne, Daft Punks film Electroma og en spilleliste kuratert av BeyoncéDu kan finne alt her.

Foreløpig er det mulig å prøve Tidal gratis i 30 dager med standard lydkvalitet. Ellers koster standardversjonen 99 kroner i måneden mens "Lossless High Fidelity sound quality"-versjonen ligger på det dobbelte. Den gode lydkvaliteten er et av Tidals viktigste argumenter overfor konkurrenter som Spotify.


ANNONCE