Nyhet

Roskilde Festival selger ut 80.000 festivalpass

Skal du til Danmark i sommer bør du være rask på avtrekkeren. Det er nå kun et lite antall billetter igjen til utvalgte dager under storfestivalen.

Samtlige 80.000 festivalpass til årets Roskilde Festival er nå utsolgt. Et begrenset antall dagspass er fortsatt tilgjengelig til onsdag, torsdag og fredag. Lørdagspassene ble hurtig utsolgt da Paul McCartney ble annonsert til festivalen tidligere i vår.

Roskilde Festivals talskvinne Christina Bilde sier følgende i kveld:

"Siden vi gikk i gang med å avsløre årets artister har billettsalget ligget på et rekordhøyt nivå. Det betyr at vi faktisk skal helt tilbake til midten av 90-tallet for å finne en årgang hvor vi har solgt så mange billetter så raskt. Det er fantastisk at så mange tusen deltakere går for den fulle festivalopplevelsen, hvor de blir en del av et unikt felleskap gjennom åtte dager. Samtidig betyr det at vi kan se frem til enda en gang å leve opp til vårt non-profil-mål og donere et større millionbeløp til veldedige formål. Det er en riktig god følelse å starte en festival med."


I år spiller blant annet Muse, Pharrell Williams, Kendrick Lamar, Florence + The Machine, Disclosure, Nicki Minaj, St. Vincent, The War On Drugs og Mew på Roskilde Festival, i tillegg til nevnte McCartney.

Roskilde Festival varer åtte dager og går av stabelen fra lørdag 27. juni til lørdag 4. juli. Finn dagsbilletter via GAFFA Live.

ANNONCE