Nyhet

Interpol: Rock n' roll, tordenkaniner og fistbumps

Det amerikanske bandet spiller i Oslo og Bergen denne uken. I den anledning tok vi en kjapp prat med gitarist Daniel Kessler.

Denne uken spiller amerikanske Interpol på Rockefeller i Oslo og på Bergenfest i Bergen. Vi tok en liten prat med gitarist Daniel Kessler for å finne ut hva publikum i Norge egentlig kan vente seg av bandets konserter. Svarene vi fikk var både overraskende og breiale.

Hvordan har det gått i øvingslokalet?

- Veldig bra! Vi har vært på veien i over et år nå så vi føler ting går bra for tiden. Vi kom rett fra konserter i USA til Europa med bare et par dagers pause innimellom. Det har vært morsomt å være tilbake i Europa og vi ser frem til å rulle inn i Skandinavia.

Hva kan vi forvente av konsertene?

- "Rock n' roll-mania". Rett i fleisen. Vi kommer med torden. Og kanskje noen kaniner. Eller kanskje noen tordenkaniner. Hmmmm, jeg var venn med en fyr som spilte i et New York-band som het Thunderbunny for 15 år siden, så det var kanskje bare en "Freudian slip"....

Hva står på raideren deres?

- Tordenkaninjuice! Og vann. Og whisky siden jeg liker litt whisky før jeg går på scenen. Brandon (Curtis, bandets live-keyboardist red. anm.) setter pris på litt vodka eller tequila de kveldene vi spiller konserter også.

Hva gjør dere før dere går på scenen?

- Du kjenner kanskje til den scenen i den Rocky-filmen hvor han spiser rå eggeplommer? Vel, vi gjør ikke det, men det ville vært kult om vi gjorde det, ikke sant? Kanskje det er noe vi kan jobbe mot fremover på senere turnéer. "Interpol Egg Yolks". Det klinger fint, gjør det ikke? Vanligvis blir det et par fistbumps før vi skal ut og kjempe.

Hva hører dere på i tourbussen?

- Vi lever i en tid hvor øreplugger er mest vanlig, men det går for det meste i hip-hop om vi alle skal lytte samtidig. Ellers er det "all over the place" hvis vi er individer i vår egen øreklokke-verden.

ANNONCE