Nyhet

Videopremiere: Siv Jakobsen - Caroline

— Jeg håper sangen og videoen vil inspirere til åpenhet, respekt og aksept for alle slags mennesker.

Siv Jakobsen (bildet) har mottatt strålende kritikker i norsk presse etter slippet av EP-en The Lingering. Her i GAFFA ble den unge artisten anmeldt til hele fem stjerner for utgivelsen, og hun høstet også fortjent ros da hun spilte på Slottsfjell tidligere denne måneden.

I dag har vi æren av å presentere premieren på musikkvideoen til en av låtene fra den kritikerroste utgivelsen. På Caroline utforsker Jakobsen kjønnsroller, identitet og seksualitet gjennom det som ifølge henne selv er en fiksjonalisert historie om en transperson.

Caroline omhandler et viktig og følsomt tema som det kan være veldig vanskelig å snakke om, men jeg håper sangen og videoen vil inspirere til åpenhet, respekt og aksept for alle slags mennesker, sier Siv Jakobsen til GAFFA.


Musikkvideoen er regissert av videograf Jørgen Nordby og følger venninnen MJ Rodriguez rundt i verdensmetropolen New York, hvor Jakobsen også bodde i forbindelse med innspillen av The Lingering.

Jørgen har gitt videoen et nesten dokumentarisk preg, da vi ønsket å lage en enkel og vakker video, strippet for skuespill og fancy effekter.

Se musikkvideoen til Caroline her:

ANNONCE