Nyhet

Kommer The Raconteurs tilbake?

Jack White hadde et ess i ermet da han nylig spilte i hjembyen Nashville.

Da Jack White gjestet hjembyen sin Nashville på onsdag, fikk publikum servert en heftig overraskelse. De oppmøtte fikk nemlig se The Raconteurs spille sammen for første gang på over tre år.

The Raconteurs-trommeslager Patrick Keeler var for anledningen erstattet av Whites faste trommis, Daru Jones. Sammen med gitarist og vokalist Brendan Benson og bassist Jack Lawrence spilte de både Salute Your Solution fra albumet Consolers Of The Lonely og Steady, As She Goes fra debutalbumet Broken Boy Soldiers.

Sist gang bandet spilte sammen var i 2011 da de besøkte Atlanta, Georgia. Deretter ble det stille fra The Raconteurs. I 2013 annonserte Jack White at bandet var tilbake for fullt og befant seg i studio for å spille inn en ny plate. Albumet skulle ifølge White bli fulgt opp av en lengre turné.

Våren 2014 fortalte Brendan Benson til The Guardian at et nytt album ikke lenger var aktuelt og at bandets pause heller kunne regnes som gruppens permanente avskjed.

Nå viser det seg at pausen ikke var så permanent som Benson skulle ha det til. Markerer onsdagens konsert med The Raconteurs gruppens tilbakekomst? Vi krysser fingrene.

Her kan du se The Raconteurs fremføre Salute Your Solution fra overraskelseskonserten:

ANNONCE