Nyhet

Joey Bada$$ til Slottsfjell

Rapkometen, som slapp album i dag, legger turen innom Tønsberg til sommeren.

Joey Bada$$ slapp tidligere i dag sitt etterlengtede debutalbum B4.Da.$$ (Before The Money), og Slottsfjell bekrefter nå også at New York-rapperen er klar for sommerens festival i Tønsberg.

Det er knyttet store forventninger til den unge rapperen fra Brooklyn etter den kritikerroste mixtapen 1999 fra 2012 og den litt sjenerte utgivelsen Summer Knights året etter. Bada$$ har gjestet Norge ved flere anledninger. Både Hovefestivalen (2012) og Øyafestivalen (2014) har hatt besøk av rapperen. Han skulle egentlig holde en konsert på Parkteatret i Oslo i fjor høst, men den måtte kanselleres grunnet dødsfall i nær familie.

Nå er han klar med sitt mest solide verk hittil. GAFFAs anmelder ga debutalbumet hele fem stjerner og beskrev det slik: 

I ett og halvt år nå har han snakket om debutalbumet sitt. Vi har ventet. Ventetiden har vært lang. Men når man setter på B4.DA.$$ kan man forstå hvorfor vi har ventet, sies det i anmeldelsen.

Les resten av anmeldelsen her.

Andre internasjonale navn som blir å se på Slottsfjellet i sommer er blant annet britiske Lonely The Brave og Shura, nord-irske SOAK og svenske Seinabo Sey. Av norske artister er OnklP & De Fjerne Slektningene, Motorpsycho, Emilie Nicolas, Team Me, Fay Wildhagen, Arif, Anna of the North, Kid Astray, Slutface, Admiral P og Dark Times klare.

Skaff deg billetter via GAFFA LIVE her.

Festivalen arrangeres i Tønsberg 16. til 18. juli 2015.

Hør Christ Conscious av Joey Bada$$ her: 

ANNONCE