Nyhet

Hinter om mulig samarbeidsalbum

GAFFA.no - alt om musikk.

Tre store navn går nå sammen om nytt prosjekt, skal vi tro Darko fra Flatbush Zombies.

For omtrent fem år siden begynte en ny generasjon rappere å dukke opp fra New Yorks bakgater. Mange hevdet at dette var starten på en ny gylden æra, for hiphopens fødested. I spissen av disse nye og unge rapperne fantes Beast Coast-bevegelsen, bestående av blant annet Flatbush Zombies, The Underachievers og Joey Bada$$’ egne Pro Era.

LES OGSÅ: 11 essensielle album du må høre i februar.


Helt siden Beast Coast begynte å virkelig lage bølger i 2013, har det vært prat om et samarbeidsprosjekt. Siden den tid har samtlige medlemmer sett kommersiell suksess til varierende grad.

Solide fanbaser

Joey Bada$$ markerte seg nok en gang i 2017 med det politisk ladde og engasjerende albumet All AmeriKKKan Badass. Samtidig har både The Underachievers og Flatbush Zombies bygget opp solide fanbaser verden over med sin mørke og psykedeliske hiphop.


I går ble Darko fra Flatbush Zombies igjen spurt hvor det blir av prosjektet av en fan på Twitter. Hvis vi skal stole på hans respons ser det ut til at planen er å gi ut et fullstendig album.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

The Underachievers og Flatbush Zombies har allerede forent krefter på deres EP Clockwork Indigo, men også på Rockefeller Oslo for tre år siden. Og for de som ikke klarer å vente på et potensielt album fra gutta i Beast Coast, kan vi meddele at The Underachievers er tilbake på Rockefeller om bare en uke.


LES OGSÅ: Nå må konsertstedet endre profil.

ANNONCE