Nyhet

Beck slipper nytt album i sommer?

Ryktene sier at oppfølgeren til 'Morning Phase' kommer ut i god tid før Øyafestivalen.

Ifølge Øyafestivalens hjemmesider, skal Beck muligens gi ut sitt nye album før sommerens festival. 

Øyafestivalen hevder at Beck foreløpig jobber med et nytt album og at det vil være ute før sommeren er over. Den Los Angeles baserte sangeren/låtskriveren har tidligere beskrevet det kommende albumet, som han har spilt inn sammen med blant andre Pharrell Williams, som mye mer frampå, energisk og melodisk enn Morning Phase fra 2014. 

Morning Phase ble utgitt seks år etter Modern Guilt. I fjor sommer kunne Beck avsløre at han allerede hadde startet arbeidet med å følge opp forrige plate:

— Jeg har jobbet av og på med et forskjellig sett av sanger. De er mer støyende enn sangene på Morning Phase. Man kan beskrive det med verdt eneste adjektiv, og forhåpentligvis får vi det ut dette året, sa han til NME i februar.

Det skjedde ikke noe videre i løpet av fjoråret, så mye tyder på at platen kommer i år.

Beck er blant annet nominert i kategorien for beste internasjonale mannlig soloartist under årets utgave av Brit Awards, som finner sted i 02 Arena i London den 25. februar. Andre som er nominert i samme kategori er Hozier, Jack White, John Legend og Pharrell Williams

Amerikaneren skal headline Øyafestivalen fredag 14. august. Kjøp billetter via GAFFA LIVE.

I tillegg til å spille på Øyafestivalen skal Beck også gjeste Boston Calling, Hangout Music Festival, Flow Festival og Way Out West. Han samarbeidet nylig med Sia på den nye sangen Moonquake Lake, for soundtracket til den nye utgivelsen av Annie. Filmen har delvis blitt produsert av Jay-Z og Will Smith

Hør Sia og Beck med Moonquake Lake nedenfor.

ANNONCE