Nyhet

Superstjernen nektet å la seg avbilde med Donald Trump

GAFFA.no - alt om musikk.

Høsten 2015 var popikonet Sia, som resultat av sin stigende popularitet, invitert til å være det musikalske innslaget i en episode av «Saturday Night Live», samme aften som Donald Trump var gjestevert på showet.

I et lengre intervju med Rolling Stone har Sia delt en anekdote omkring sitt møte med den daværende presidentkandidaten. Her forteller hun at hun etter showet var på vei til sin garderobe backstage da hun hørte noen rope på henne. Hun snudde seg og ble møtt av Trump som ivrig foreslo at de burde ta et bilde sammen. Bak ham sto datteren Ivanka klar med kamera i hånden.

Sjenerte Sia, som ikke hadde til intensjon å såre Trumps følelser, men bestemt heller ikke hadde lyst til å se seg selv side om side med denne mannen i noe som ville ligne en hyggelig situasjon, måtte raskt tenke ut et høflig, men kontant svar.


LES OGSÅ: Hiphop-stjerne til Norge.

Hun samlet mot til seg og sa: «Er det i orden om vi ikke gjør det? Jeg har mange homoseksuelle og meksikanske fans, og jeg vil ikke at de skal tro at jeg støtter dine holdninger».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Etter en kort pause i stillhet opplevde hun til sin store overraskelse at Trump verken ble sur eller støtt, men kun responderte med et: «Ah, ikke noe problem. Så la være».


LES OGSÅ: Mannen bak årets sommerhit gir seg som artist.


Sia har senere uttalt at hun tolket hans vennlighet som symbol på respekt for hennes valg i å beskytte sin egen merkevare. Hun sier i intervjuet med Rolling Stone at hun takket ham, fant veien til sin egen garderobe og ifølge eget utsagn fikk «sinnssyk diaré».

ANNONCE