Nyhet

Sjekk hvem som spiller på årets Bry:Larm

Flere sterke artistnavn klare for gratisarrangement på Youngstorget.

Har du ikke fått skaffet deg billetter til by:Larm i neste uke, sier du? Fortvil ikke. I år som i fjor går nemlig Bry:Larm av stabelen under bransjefestivalen, og det med et usedvanlig sterkt program.

Under årets arrangement 7. mars kan publikum i Oslo nemlig få med seg Kvelertak (bildet), Oslo Ess, Ida Jenshus, Stein Torleif Bjella, Torgeir Waldermar og Anne Lise Frøkedal.

Minifestivalen går ned i teltet på Youngstorget fra klokken 12 til 15, og skal sette søkelys på det positive arbeidet =Oslo gjør og skape en møteplass mellom =Oslo-selgerne og publikum.


— Bry:Larm 2014 var en innholdsrik dag for selgerne våre. Noen prøvde seg på en scene for første gang og overvant sin indre frykt. Selgerne ble inkludert, akseptert og fikk være en naturlig del av et stort arrangement. At så mange musikere stilte opp og markerte at Oslo er en inkluderende by, at vi faktisk kan se bak avhengigheten, er veldig stort. Det betydde mye for de selgerne som fikk stå ved inngangene og ønske velkommen til Bry:Larm, sier Camilla Svingen som er daglig leder i Stiftelsen Erlik.

Selv om festivalen er helt gratis vil det være mulig å løse en virtuell billett til arrangementet, og samtidig støtte =Oslo med 100 kroner. Det kan gjøres gjennom å sende kodeord "brylarm" til 2160.

Vi varmer opp med Kvelertaks Bruane Brenn.

ANNONCE