Nyhet

Jack White raser over lekkasje av backstage-krav

Guacamole-oppskrift fikk begeret til å renne over for artisten.

Jack White kommenterer nå offentliggjørelsen av stjernens såkalte rider, altså hans krav for konsertlokalets backstage. Rideren ble trykket i studentavisen til Universitetet i Oklahoma, like etter at musikeren og crewet hadde gjestet skolen. Saken fikk stor oppmerksomhet, og flere medier skrev om artistens heller sære krav. Jack White svartelistet skolen, og uttalte at han aldri ville spille konsert der igjen.

Studentavisen gjorde et stort nummer ut av å beskrive hvordan han måtte være en guacamole-fanatiker, siden rideren inneholdt en meget spesifikk oppskrift. Artisten har nå offentliggjort et åpent brev hvor han med en sur tone kritiserer både lekkasjen av rideren og medienes håndtering av saken.

I brevet forklarer han hendelsen slik: "Guacamole-oppskriften er min morsomme turné-manager sin interne spøk med de lokale promotørene, og det er hans oppskrift, ikke min. Det er bare for å lage litt humor og for å se hvem som lager den beste. Selv kan jeg ikke avgjøre dette, da jeg aldri har smakt den."

I tillegg til guacamole-oppskriften, lagde avisen også en stor sak ut av dette ønsket: "Dette er en TURNÉ UTEN BANANER (seriøst.) Vi vil ikke se en eneste banan i hele bygningen." Hovedpersonen kommenterte i brevet sitt at det var en mulighet for at noen i crewet hadde banan-allergi.

Utover dette, mener han at han faktisk ikke ber om mye: "Jeg tar kun med det jeg har bruk for. Alt det som står på rideren min, er til bandet og crewet." Jack White tilføyer at det sikkert kan være morsomt at han blir fremstilt som en idiot og en diva, men i dette tilfellet hadde det faktisk ingenting med han å gjøre.

Skulle du ønske å lese brevet i sin helhet, finner du det her

Under kan du høre Jack White med låta Lazaretto:

 

ANNONCE