Nyhet

Urørtfinalen arrangeres under by:Larm i 2016

— Dette er det mest spennende som har skjedd for norske artister på by:Larm på mange år.

I dag bekreftes det at neste års Urørtfinale vil arrangeres som en del av festivalen by:Larm i Oslo.

— Dette er det mest spennende som har skjedd for norske artister på by:Larm på mange år. Vi ser på dette som en unik sjanse for Urørt-artistene til å møte internasjonal musikkbransje og kickstarte sin vei ut i verden, sier Joakim Haugland, som er bookingansvarlig for showcasefestivalen.

P3s musikksjef Mats Borch Bugge er enig med Haugland når det gjelder det internasjonale utstillingsvinduet som et utvalgt knippe håpefulle artister kan nyte godt av i mars. — Med Urørtfinalen som en avslutning på by:Larms siste kveld, vil vi kunne gi den beste uetablerte, norske musikken den plassen den fortjener. Veien er i dag kortere enn noen gang fra nasjonal til internasjonal oppmerksomhet. Gjennom å legge finalen til by:Larm, vil vi kunne synliggjøre finalistene for viktige internasjonale aktører og et stort, musikkinteressert publikum, uttaler han.

Årets Urørtfinale ble arrangert på Samfundet i Trondheim, og det var Kristian Kristensen (bildet) som trakk det lengste strået foran Miss Tati, Silja Sol, Slutface og WDSTC.

by:Larm begynner å få store deler av programmet på plass. Både Smerz, Casa Murilo, Lovespeak, Hasta, Great News, Ary, Julia Adams og Lowly er allerede annonsert til neste års festival.


I forrige uke kom også nyheten om at de svenske heltene i Bob Hund kommer til å opptre under by:Larm neste år.

by:Larm 2016 arrangeres i dagene 2. - 5. mars, og Urørtfinalen kommer til å gå av stabelen 5. mars.

Billetter kan kjøpes via GAFFA LIVE, og du finner mer informasjon om programmet og artistene på festivalens nettsider.


ANNONCE