Nyhet

De fem største høydepunktene fra Nobelkonserten

For første gang ble den høytidelige festkonserten arrangert i Telenor Arena. Denne gang med friskere musikalske valg enn på veldig veldig lenge.

Fredag kveld gikk den store Nobelkonserten av stabelen til ære for årets prisvinnere i Den tunisiske kvartetten for nasjonal dialog. Med byttet fra Oslo Spektrum til Telenor Arena fikk fredsprisvinnerne, de kongelige gjestene og resten av publikum også et friskt musikkprogram på kjøpet. Ja, noen har vel kanskje tvunget arrangørene til å ta sine grep etter de siste årenes bookinger av ganske så utdaterte navn som Queen Latifah, Seal og Steven Tyler.

Årets program besto hovedsakelig av friske skandinaviske artister med bred internasjonal appell. Både Kygo og AURORA fremsto som knallgod norgesreklame og fikk også representert Danmark med stil. I tillegg fikk publikum oppleve amerikanske Jason Derulo, tunisiske Emel Mathlouthi og selvfølgelig A-ha (bildet) som avsluttet showet med å gjøre deres gamle hit Take On Me sammen med Kygo.

Her er de fem største høydepunktene fra fredspriskonserten i Telenor Arena.


5. Da Kygo stjal showet.

4. Da alle fikk gåsehud av AURORAs 'Half The World Away'.

3. Da MØ sang 'Lean On' og danset rundt blant publikum.2. Da Jason Derulo sexydanset fremst på catwalken under 'Want To Want Me'.

1. Da A-ha rundet av kvelden med å introdusere Kygo på scenen igjen og fremførte 'Take On Me' sammen med den unge bergenseren.

Du kan se hele fredspriskonserten på Nobel Peace Prize Concert's YouTube-kanal.


Alle våre bilder fra kvelden kan sjekkes ut her.


ANNONCE