Nyhet

Øyafestivalen presenterer konseptet Hi-Fi Scenen

Her vil Sondre Lerche være intervjuer på fire eksklusive lytte-eventer.

I år er det en helt ny scene på Øyafestivalen, Hi-Fi Klubben. Her vil blant annet konseptet Hi-Fi Scenen arrangeres, hvor et knippe artister vil bli intervjuet om musikken sin foran et livepublikum. Intervjueren er ingen ringere enn Sondre Lerche.

– Jeg har alltid vært interessert i andre artisters musikalske prosesser, deres inspirasjonskilder og magien som kan oppstå i studio. Jeg gleder meg derfor vilt til å gå i dybden på disse suverene artistenes inspirerende lydunivers sammen med publikum på Hi-Fi Scenen, forteller Sondre Lerche.

Planen er å lure frem de beste historiene om musikkens bakgrunn, både i øvingslokalet, i studioet og live. Artistene som skal intervjues er Courtney Barnett, Silvana Imam, Emilie Nicolas (avbildet over fra fjorårets Øyafestival) og Jaga Jazzist. Programmet ser slik ut:

Onsdag 12.08 kl. 15.00 – Courtney Barnett
Torsdag 13.08 kl. 15.00 – Silvana Imam
Fredag 14.08 kl. 15.00 – Emilie Nicolas
Lørdag 15.08 kl. 15.10 – Jaga Jazzist

GAFFA vil selvsagt være tilstede og vil dekke intervjuene med samtlige artister på Hi-Fi Scenen. I tillegg til intervjuer, vil det også legges ut anmeldelser og fotogallerier fra Øyafestivalen. En full oversikt over GAFFAs dekning av årets festival kan du finne her.

Varm gjerne opp til Øya med Emilie Nicolas og låta Grown Up

 

 

ANNONCE