Nyhet

To nye band bekreftet til Slottsfjell

Britiske rockere og norske svartmetallere klare for å innta fjellet utenfor Tønsberg.

Slottsfjell er ikke helt ferdigbooket ennå. Selv om musikkprogrammet til festivalen kan by på flotte navn som Bastille, Ellie Goulding, Refused og OnklP & De Fjerne Slektningene, for å nevne noen, fortsetter det å strømme på med nye artister.

I kveld er det klart at de britiske rockerne Drenge (bildet) og norske 1349 spiller i Tønsberg denne sommeren.

Drenge slapp denne uka sitt andre album, Undertow, og har blitt behørig hyllet i musikkpressen på de britiske øyer. NME ga albumet 9 av 10 mulige og hyller hvor vellykket trioen kanaliserer sin mistilpassethet til frisk, god rock. Undertow er produsert av Ross Orton, som også var co-produsent på Arctic Monkeys' bejublede AM.


1349 er oppkalt etter året da Svartedauden kom til Norge, og har holdt det gående i 18 år. Senest i fjor ble de nominert til Spellemannprisen for albumet Massive Cauldron Of Chaos.

— 666 år etter at Svartedauden kom til Tønsberg, kommer 1349 til Slottsfjell, hah! Norges drøyeste og veldig anerkjente svartmetall i bandet 1349, der altså. Og vi er veldig fornøyde med å annonsere Drenge dagen etter at de slapp ei andreplate som viser at ung, engelsk rock kan være knallbra om dagen, sier bookingsjef Henning Krane til GAFFA.

Slottsfjellfestivalen arrangeres 16. - 18. juli, og festivalpasset sikrer du deg via GAFFA LIVE.


Mens du venter på sommeren kan du sjekke ut den smått provoserende musikkvideoen til Drenges We Can Do What We Want her:

ANNONCE