Nyhet

1349 til Parkteatret

Glem ikke øremuffene hjemme på kommoden når 1349 melder undergangens ankomst rett før Jesu fødselsdag.

Kulda har riktignok allerede trengt seg på oss, med det hvite nedbør som hører sesongen til, men skikkelig blest rundt ørene skal du få midtvinters, på årets korteste dag: Fredag 21. desember ringer 1349 inn en kaldere jul på Parkteatret.

Blackmetallbandet fra hovedstadstraktene har lagt bak seg en rekke konserter i utlandet i år, blant annet har de turnert med den svenske panserdivisjonen Marduk i USA, Kanada, Mexico og Puerto Rico. Tidligere denne måneden spilte de også på den prestisjefylte festivalen Loud Park i Japan, sammen med blant andre Slayer, Helloween og selveste Sebastian Bach. De jobber for øyeblikket med sitt sjette album, oppfølgeren til «Demonoir» fra 2010, og velger å runde av året i kjent terreng i Oslo.

Tjueførste desember er ikke bare vintersolverv og årets korteste dag, men kan i tillegg skryte på seg å være datoen for Maya-kalenderens påståtte forutsigelser av verdens undergang. Følgelig er det ikke bare bitte-bittelille julaften du kan påkoste deg å feire denne kvelden. Vi kan vel regne med at 1349, som i 2004 bød på albumet med den i denne anledning passende tittelen «Beyond the Apocalypse», setter pris på datoens sammenfallende kvaliteter.


1349 kommer ikke alene, med seg til Parkteatret har de Aeon Throne, hele veien fra Drammen, og trommer- og barytongitar-duoen Monolithic. Presseskrivet melder også om en hittil ikke annonsert «special guest».

Billetter får du kjøpt hos Billettservice og co., og er du rask nok på labben kan du sikre deg en billett- og t-skjorte-kombo hos Rockstop. Da får du skjorten til den mildt sagt nette pris av 24 kroner, og du skal ikke se helt vekk fra at en ekstra skjorte kan komme godt med i vinterkulden.

ANNONCE