Nyhet

Slipknot-tyv dømt til fengsel

Stjal mobiltelefoner til en samlet verdi av 130.000 kroner under Slipknot-konsert i Oslo Spektrum.

Da det amerikanske bandet Slipknot spilte i Oslo Spektrum tilbake i februar var det foran masse fornøyde fans. Vår anmelder sa seg også ganske tilfreds med konserten og ga Corey Taylor (bildet) og resten av gjengen hele fem stjerner, mens den samlede vurderingen fra våre lesere ligger en stjerne høyere til toppscore.

Noen som kanskje ikke var like fornøyde med kvelden var de 31 personene som ble frastjålet sine mobiltelefoner under konserten. I dag melder Aftenposten at en 26 år gammel mann med bostedsadresse i Romania er dømt for medvirkning til tyveriene av telefoner til en samlet verdi av 130.000 kroner.

Han skal ha blitt pågrepet med en ryggsekk full av mobiltelefoner da han forlot et pensjonat i hovedstaden etter konserten, og er nå dømt til ett års fengsel.


— Dette er ett av de største enkeltbeslagene vi har gjort på en person, en og samme dag, sier Roar Kvassheim, sjef for Vinningsgruppen i Oslo-politiet til avisen.

Han forteller videre at antall mobiltyverier på resten av turnéen har gått betraktelig ned etter at mannen, som skal ha samarbeidet med to andre personer, ble pågrepet. Politiet mistenkte at en bande fulgte bandet rundt på konserter, og lignende tyverier skal også ha skjedd under Slipknot-konserter i England, Skottland og Irland tidligere i vinter.

Etter konserten gikk for øvrig spekulasjonene høyt på om Slipknot ville returnere til Oslo for å spille på festival denne sommeren. Dette etter en rekke uttalelser fra scenen. Øyafestivalen avkreftet i midlertid at de hadde noen planer om å booke bandet.


Se musikkvideoen til The Devil In I her:

ANNONCE