Nyhet

Se Eminem-låt bli sunget på 40 forskjellige måter

Eminems 'Rap God' blir fremført i 40 stiler, blant annet som Aqua, Björk og Slipknot.

Guess who's back - back again.. som Eminem selv ville ha sagt. Det er YouTube-fenomenet Anthony Vincent som er på banen igen. Denne gang gir han ikke de vanlige 20 versjonene à 10 sekunder på en kjent låt. Nei, denne gang har han sågar delt en Eminem-låt opp i hele 40 versjoner. 

Det har han gjort for å feire at det er hans tyvende video som nå er ute. Sangen under lupen er Eminems Rap God, som fans av Vincent tilsynelatende lenge har ønsket at YouTube-stjernen skulle leke med. Og da Rap God også er et relativt langt nummer, har det ikke vært noe problem for den kreative Anthony å dele den opp i 40 versjoner.

I videoen kjører han fra det ene musikalske spektrum til det andre, og parodierer verdenskjente artister. Han rekker innom både Aqua, Frank Sinatra, Rage Against The Machine, Björk og Slipknot, for å nevne noen.


Anthony Vincent har oppnådd stor berømmelse på sosiale medier, men har selv uttalt at det er en spesiell grunn til at han gjør det han gjør. Han setter pris på oppmerksomheten og rosen, men hans prosjekt har dog en dypere mening: Det som betyr med er at brukerne oppdager ny musikk gjennom hans videoer. Tidligere har han uttalt til Rolling Stone: "Jeg elsker at folk har diskusjoner som involverer Frank Sinatra, Type O Negative og Tech N9ne samtidig. Hvis jeg på noen som helst måte har innflytelse på at en 14 år gammel jente googler Type O Negative så er det helt vilt".

Har du lyst til å følge med på den kreative Anthony Vincent kan du gå inn på hans YouTube-kanal her

Se den nye videoen her:

ANNONCE