Nyhet

Samarbeider med Tidal om EP-slipp

Sondre Lerche gjør for første gang sine tolkninger av Beyoncé, Miley Cyrus og Sia tilgjengelig på den nye strømmetjenesten.

Sondre Lerche (bildet) blir i dag den første norske artisten som promoteres globalt gjennom Jay Z-eide Tidal, når han slipper sin Covers EP eksklusivt gjennom strømmetjenesten. Utgivelsen består av bergenserens coverversjoner av Beyoncés Countdown, Miley Cyrus' Wrecking Ball og Sias Chandelier.

Dette er første gang disse låtene utgis offisielt gjennom artistens eget plateselskap Mona Records.

— Det er gøy å endelig få samlet disse coverlåtene på én utgivelse. Dette er tre av mine favoritthits de siste årene. Stas at de blir frontet i 35 land. Lykke til med lanseringen av Tidal! Jeg støtter alle som ønsker å holde fokus på god lyd og kvalitetsmusikk, og ikke minst fokuset på det redaksjonelle innholdet som har vært WiMPs fremste varemerke, sier Sondre Lerche i en pressemelding.

Tidal har vært mye i mediebildet de siste ukene etter at det ble kjent at Jay Z hadde fått meg seg artister som Beyoncé, Madonna, Jack White, Kanye West, Coldplay, Rihanna, Daft Punk og Arcade Fire som medeiere i selskapet. Tidal var før oppkjøpet den internasjonale utgaven av norske WiMP.

Foreløpig er det mulig å prøve strømmetjenesten gratis i 30 dager med standard lydkvalitet. Ellers koster standardversjonen 99 kroner i måneden mens "Lossless High Fidelity sound quality"-versjonen ligger på det dobbelte. Den gode lydkvaliteten er et av Tidals viktigste argumenter overfor konkurrenter som Spotify.

Hør Lerches tolkning av Wrecking Ball her:

ANNONCE