Nyhet

Kygo får hotell i Bergen oppkalt etter seg

Drømmer du om å ta inn på et hotell hvor musikken til Kygo spilles til alle døgnets tider? Nå har du muligheten!

I forbindelse med headlinerkonserten Kygo (bildet) skal gjøre i hjembyen Bergen under sommerens Bergenfest, skal byens nyeste hotell Scandic Ørnen omdøpes til Kygo Hotell, melder Bergens Tidende.

Helgen 12. - 14. juni vil alle rom, heiser og resepsjoner på hotellet prydes med bilder og videosnutter fra tidligere konserter med Kygo, skriver avisen. Det vil også bli solgt Kygo-merchandise, i tillegg til at det hele dagen vil spilles musikk fra Kygo, inkludert uutgitte låter som kanskje får en plass på hans kommende album.

Man bør derfor være klar for en fest om man tar inn på Kygo Hotell disse dagene.


Hotellet blir ellers vertskap for eksklusive eventer i løpet av denne helgen, inkludert pressekonferanse og meet & greet, Q & A med Kygo og teamet hans på søndag, og et afterparty med DJ-sett av Kygo og gjester.

Kygo spiller på Bergenfest lørdag 13. juni. Tidligere samme dag spiller blant andre Seinabo Sey og Kyla La Grange som bergenseren har jobbet med tidligere, så man skal kanskje ikke se bort fra at det kan bli en del overraskelser på scenen under konserten i Bergen.

Bergenfest arrangeres i dagene 11. - 14. juni. Festivalpassene er utsolgt, men det er fremdeles mulighet til å skaffe seg dagsbilletter via GAFFA LIVE.

ANNONCE